вгору

Відправка фінансової звітності з M.E.Doc до «МТБ Банку»

29.03.2023

мтб банк медок

Банківська система в Україні відіграє дуже важливу роль під час військового стану. Незалежно від ситуації на фронті, банки є важливим інструментом у забезпеченні фінансової стабільності та безпеки українського бізнесу.

Взаємодія клієнта з банком передбачає обмін певною кількістю документів — це можуть бути як статистичні та фінансові звіти, так і різні супроводжуючі документи (довідки, заяви тощо). Швидкість передачі цих документів безпосередньо впливає на швидкість прийняття рішення банком про співпрацю або зміну умов співпраці з позичальником.

Нещодавно «МТБ Банк» приєднався до провідних банків України, електронний документообіг з якими раніше був реалізований у програмі M.E.Doc.

Відтепер для клієнтів банку, що є користувачами програми M.E.Doc, доступна можливість передавати статистичну та фінансову звітність і окрему документацію просто через свою програму, використовуючи електронний підпис.

І зробити це насправді дуже просто:

  • у системі M.E.Doc на панелі інструментів натисніть кнопку «Створити» — «Електронний документ»;
  • відкриється вікно «Створення документа», в якому на панелі ліворуч оберіть розділ «Банки», далі виділіть рядок «Документи в банк» і натисніть кнопку «Створити»;
  • далі відкриється вкладка «Документи в банк», яку треба заповнити, зберегти дані і додати супроводжуючі документів або звітність;
  • після додавання всіх файлів до заявки, натисніть кнопку «Відправити».

Детальну відеоінструкцію можете переглянути у нашому відеоматеріалі:
 

Тривалість процесу подання необхідної звітності до банку скорочується до кількох хвилин, що значно пришвидшує весь процес обробки та прийняття рішення для конкретного клієнта.

Електронний документообіг банків з вкладниками та позичальниками дозволяє підняти взаємодію на новий щабель розвитку і зменшити час обробки документації від кількох днів до кількох хвилин.

Раніше у програмі M.E.Doc було реалізовано документообіг з «Райффайзен Банк» та «ПриватБанк», про що ми розповідали у наших попередніх матеріалах: