вгору

Блокування податкових накладних: зразок заповнення скарги

Платник ПДВ може оскаржити рішення комісії Державної фіскальної служби про відмову у реєстрації податкової накладаної/розрахунку коригування. Скарги подаються платником до ДФС протягом 10 календарних днів з дня набрання чинності рішенням комісії контролюючого органу (п.3 Порядку розгляду скарг на рішення комісій, які приймають рішення про реєстрацію податкової накладної / розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних або відмову в такій реєстраціїна рішення комісій, які приймають рішення про реєстрацію податкової накладної / розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних або відмову в такій реєстрації, затвердженого постановою КМУ від 21.02.2018 року № 117).

Скарга на рішення комісій, які приймають рішення про реєстрацію податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних або відмову в такій реєстрації J(F)1313201 (далі – Скарга) подається платником податку в електронній формі засобами електронного зв’язку.

Кожен документ, що додається до Скарги, надсилається окремим додатком J(F)1360102 у форматі pdf та повинен мати розмір не більше 2 мегабайт.

Звертаємо увагу наших користувачів, що кількість додатків не обмежується, при цьому кожен документ повинен мати розмір не більше 2 мегабайтів.

У разі відкликання Скарги до прийняття рішення комісією ДФС з питань розгляду скарг, платник податків має право подати заяву про відмову від поданої скарги J(F)1313301.

Роз’яснення було надано ДФС в Інформаційно-довідковому ресурсі «ЗІР» (категорія 101.17).

Зразок заповнення Скарги:

До відома! Створити та надіслати Скаргу за формою J(F)1313201 можна через програмне забезпечення M.E.Doc та COTA