вгору

Державна митна служба розпочала роботу: відкриті нові рахунки

До уваги суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності! З 0 годин 08.12.2019 року розпочали виконання митних формальностей митниці, створені в структурі Держмитслужби України, та припинили відповідні повноваження митниці ДФС.

Держмитслужба України звертає увагу та просить врахувати в діяльності, що в перші дні роботи Держмитслужби через переведення роботи митниць на новий класифікатор місць митного оформлення, зміну електронних адрес підрозділів митного оформлення та прав доступу посадових осіб митниць до програмно-інформаційних комплексів Єдиної автоматизованої інформаційної системи Держмитслужби можливі помилки в прийнятті та адресації електронних митних декларацій.

Починаючи з 09 грудня 2019 року кошти авансових платежів (передоплати) підприємствам необхідно перераховувати виключно на депозитний рахунок 3734, відкритий у Державній казначейській службі України на ім’я Державної митної служби України.

Старі рахунки ДФС будуть недоступні для надходження коштів!

Реквізити рахунку Державної митної служби України, який буде функціонувати з 09 грудня 2019 року:

Реквізити депозитного рахунку 3734, відкритого на ім’я Державної митної служби України (єдиний рахунок) для зарахування авансових платежів (передоплати):

Рахунок: UA038999980000037343043115923,

Банк отримувача: ДКСУ (Держказначейство),

МФО банку: 899998,

Отримувач: Державна митна служба України,

ЄДРПОУ: 43115923

Звертаємо увагу, що цей рахунок не призначений для митного оформлення товарів громадян!

Реквізити рахунків митниць Держмитслужби перевіряйте на відповідних сайтах митниць!

Залишки коштів, які знаходяться на депозитному рахунку 3734, відкритому у Державній казначейській службі України на ім’я Державної фіскальної служби України будуть переведені на відповідний рахунок Державної митної служби України та можуть бути використані для митного оформлення товарів підприємств.

Про це повідомив Мінфін на офіційному сайті.