вгору

Довідники пільг, які використовуються при заповненні Звіту про суми податкових пільг

Головне управління ДФС у Київській області звертає увагу, що платники податків, що отримують податкові пільги, повинні подавати Звіт про суми податкових пільг.

Звіт подається суб’єктом господарювання за три, шість, дев’ять і дванадцять календарних місяців за місцем його реєстрації протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем податкового періоду.

Суб’єкт господарювання подає Звіт до контролюючого органу за місцем своєї реєстрації. У Звіті зазначається код та найменування податкової пільги за кожним видом податкових пільг відповідно до Довідника податкових пільг, що є втратами доходів бюджету, та Довідника інших податкових пільг, затверджених Державною фіскальною службою України.

При поданні Звіту про суми податкових пільг:

- за дванадцять календарних місяців минулого року використовуються Довідники пільг станом на 01 січня поточного року;

- за три календарних місяці поточного року – Довідники пільг станом на 01 квітня поточного року;

- за шість календарних місяців поточного року – Довідники пільг станом на 01 липня поточного року;

- за дев’ять календарних місяців поточного року – Довідники пільг станом на 01 жовтня поточного року.

Звертаємо увагу! 6 квітня 2018 року ДФСУ оприлюднила нові Довідники податкових пільг №87/1 та №87/2 станом на 01.04.2018 р.

Нагадаємо, що до оприлюднення нових довідників Головне управління ДФС у Чернівецькій області роз’яснювало про те, що при звітування за І квартал 2018 року використовуються довідники № 86/1 та № 86/2. Докладно про це читайте на нашому сайті.

При цьому, з урахуванням оприлюднення ДФС нових довідників, звіт за І квартал 2018 року подаємо відповідно до довідників за № 87/1 та 87/2. Звіт подається до 10.05.2018 року (включно).