вгору

Інформацію щодо податкового боргу ФОП можна дізнатися на сервісі ДФС «Відкриті дані»

Податківці нагадали, що ДФС як розпорядник інформації забезпечує оприлюднення, зокрема, інформації про суб’єктів господарювання, в т. ч. фізичних осіб - підприємців, які мають податковий борг.

Питання оприлюднення інформації про суб’єктів господарювання, які мають податковий борг, у тому числі й з місцевих податків визначено п. 35.4 Податкового кодексу України, з дотриманням вимог Порядку формування і оприлюднення інформації щодо суб’єктів господарювання, які мають податковий борг, затвердженого наказом Міністерства фінансів України «Про затвердження форм інформації щодо сплати податків суб’єктами природних монополій та суб’єктами господарювання, які є платниками рентної плати за користування надрами; інформації щодо суб’єктів господарювання, які мають податковий борг, та порядку їх оприлюднення» від 13.02.2015 № 67.

Вказана інформація із зазначенням сум боргу окремо до державного та місцевого бюджетів розміщується щомісячно в сервісі «Відкриті дані» на головній сторінці офіційного веб-порталу ДФС та рубриці «Податки» Єдиного державного веб?порталу відкритих даних.

Звертаємо увагу! Про оприлюднення додаткових наборів даних у формі відкритих даних ми писали тут.