вгору

M.E.Doc стає зручнішим: зміни законодавства та корисні поради завжди під рукою

11.05.2018

Шановні бухгалтери!

Щиро дякуємо Вам за підтримку та за те, що обираєте програму M.E.Doc своїм помічником у щоденній професійній діяльності.

Як ніхто інший, ми розуміємо, з яким обсягом правової інформації та відповідальністю з її трактування Ви щоразу стикаєтеся в своїй бухгалтерській практиці – вимог нормативних документів дуже багато, є неоднозначні, іноді взагалі складно зрозуміти, що робити в тій чи іншій ситуації. Знаємо, адже наша діяльність спрямована на постійне вивчення законодавчих змін, які  наші бухгалтери-фахівці реалізують змінами та новими правилами для Вас в програмах – від системи бухгалтерського обліку та управління підприємством до електронного звітування.

Ми започатковуємо довідково-правовий сервіс M.E.Doc.Інформер саме для Вас, любі бухгалтери, в якому щоденно будемо знайомити Вас зі змінами в законодавстві, з важливими новинами, добірками статей з бухгалтерського та кадрового обліку, ділитися корисними порадами з оподаткування та подання звітності. Публікувати тематичні статті з прикладами складання звітності та найбільш важливі роз’яснення державних органів.

Ми активно розвиваємось та вдосконалюємо M.E.Doc, щоб Ви, наші клієнти, якомога швидше одержували корисні функції та більш зручні сервіси. Найближчим часом ми плануємо розширити сервіс Календарем бухгалтера, збільшити кількість авторських матеріалів та додати відеоматеріали.

Сподіваємось, що наш довідково-правовий сервіс допоможе Вам своєчасно отримувати потрібний матеріал з трактування законів та навіть в найскладнішій ситуації швидко знаходити та приймати правильне рішення.  

Ми дуже прагнемо зробити весь облік та звітування в Україні набагато простішим та без паперів. Все, що ми робимо – ми робимо для Вас!

З повагою та вдячністю,
очільниця M.E.Doc
Олеся Білоусова