вгору

Затверджено План перевірок Держпраці на 2020 рік

Оприлюднений План заходів зі здійснення державного нагляду (контролю) на 2020 рік, затверджений наказом Держпраці від 29.11.2019 р. № 106.  Передбачено, що перевірці підлягатимуть близько 17 000 суб’єктів господарювання. Деякі з них включені й до Плану комплексних перевірок.

План заходів затверджено відповідно до ч. першої ст. 5 Закону України від 05.04.2007 р. № 877-V «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності».

Нагадуємо нашим користувачам, що внесення змін до річних планів здійснення заходів держнагляду (контролю) не допускається, крім випадків зміни найменування суб’єкта господарювання та виправлення технічних помилок.

Протягом планового періоду (з 1 січня по 31 грудня планового року) здійснення більш як одного планового заходу державного нагляду (контролю) щодо одного суб’єкта господарювання одним і тим самим органом державного нагляду (контролю) не допускається.

Про затверджені критерії ризику та періодичності планових перевірок Держпраці та про план комплексних перевірок на 2020 рік читайте в Блозі бухгалтера та розділі Інформер програми M.E.Doc.