вгору

Зустрічайте новий функціонал від M.E.Doc: Посилання на документ

З переходом бізнесу в діджитал-середовище M.E.Doc забезпечує усіх користувачів зручними інструментами для електронного документообігу (ЕДО).

У програмі додано нову можливість – посилання на документ. Функціонал зацікавить користувачів M.E.Doc - юридичних осіб, які взаємодіють з ФОП. Також він знадобиться для підписання е-ТТН водієм та/або експедитором, підписання е-документів співробітником поза межами офісу та з тими контрагентами, які не мають відповідного програмного забезпечення.

Наші користувачі при роботі зі своїми контрагентами, які по різним причинам не мають відповідного програмного забезпечення для підписання е-документів, стикались з необхідністю роздрукування е-документів та необхідністю відправки цих документів поштою/кур’єром! А це – додаткові витрати коштів та часу.

Розробник М.Е.Doc надав своїм користувачам зручний інструмент для вирішення такої ситуації. А саме, було розроблено функціонал – генерація посилання на документ, за допомогою якого можна підписувати е-документи, не маючи відповідного ПЗ.

Як це працює?

Тепер будь-який первинний документ можна передати на підпис своєму контрагенту – надавши йому посилання на документ. Іншими словами, завдяки новому функціоналу відбувається генерація посилання на первинний документ в програмі користувача з подальшим відправленням контрагенту на електронну пошту для ознайомлення та підписання. Далі, контрагент абсолютно безкоштовно може ознайомитись з документом, підписати його КЕП та надіслати відправнику. Підкреслюємо, що для цього достатньо одному з контрагентів мати М.Е.Doc чи СОТА.

Таким чином, ми забезпечуємо наших користувачів інструментом ЕДО навіть з тими їх контрагентами, які не мають відповідного ПЗ для електронного підписання документів.

 Для використання функціоналу оновіть програму M.E.Doc до версії 11.01.019.

Починаючи з версії 11.01.019, користувач M.E.Doc зможе відправляти контрагенту посилання на документ:

  • у автоматичному режимі (за допомогою налаштувань розділу Контактні дані у Картці контрагента),

 або

  • у ручному режимі (за допомогою команди Надіслати посилання на документ вкладки Наступні дії).

Докладно про механізм роботи функціоналу Посилання на документ розкажемо у найближчих публікаціях.

А зараз пропонуємо Вам переглянути жартівливий комікс по темі ЕДО для підняття настрою в кінці робочого тижня!