вгору

Kyivstar та M.E.Doc про стратегічне партнерство та перспективи розвитку ЕДО

05.04.2019

4 квітня дві наші керівниці - Олесі, зі сцен спілкувались з представниками великого бізнесу компанії Київстар, та провідними бухгалтерами України про перспективи розвитку електронного документообігу.

 

Захід Open Talk від Kyivstar Business Hub «Е-перспектива: електронний документообіг для бізнесу» відвідало понад 200 корпоративних клієнтів компанії Київстар. Власники бізнесу та провідні фахівці у форматі нетворкінгу ділились власним досвідом впровадження ЕДО, перевагами переходу в цифрові формати обміну, обговорювали законодавче підґрунтя та перспективи, які відкриваються сучасному бізнесу з технологією Mobile ID.

 

У своєму виступі Олеся Білоусова розповіла про стратегічне партнерство з лідером мобільної галузі в рамках проекту Star.doсs. Найближчим часом в онлайн-кабінеті користувача Star.doсs з’являться повнофункціональні можливості програми M.E.Doc, що значною мірою спростити процес діджиталізації бізнес-процесів підприємства в частині обміну первинними документами.

 

Олеся наголосила, що саме технологія Mobile ID є найбільш правильним рішенням, яке враховує потреби сучасного бізнесу у мобільності та гнучкості. SIM-карта користувача, який сьогодні комунікує зі світом через власний мобільний пристрій, є тим носієм, який забезпечує безпечне зберігання та зручне використання власного КЕП. Найближчим часом підтримка технології Mobile ID з’явиться у всіх програмних рішеннях компанії Linkos Group.

 

У цей же день на 8 Національному Форумі бухгалтерів і аудиторів «Bethechange Змінюйся!» Олеся Линник говорила про зміни, які чекають на професію бухгалтера в найближчому часі, як швидко перестроїтись, та за допомогою наших програмних рішень, які вже встановлені майже на кожному підприємстві України, трансформувати ряд неефективних бізнес-процесів, пов’язаних з обміном паперовими документами.

 

Один день, різні аудиторії, але меседж один – безпаперові технології, як всесвітній тренд, які постійно еволюціонують – є тими інструментами, які вже допомагають сучасному бізнесу у глобальній діджітал-трансформації.