вгору

В КНЕУ відкрили Центр автоматизації бухобліку та кадрів

06.09.2018

В КНЕУ студентів навчатимуть діджитал-обліку в модернізованому кабінеті

Студенти, які вперше в Україні набрані на спеціальність «Діджитал-обліку» у КНЕУ будуть навчатися в інноваційному спеціалізованому кабінеті, який їм облаштував Linkos Group.

Розробники M.E.Doc працюють не тільки над електронною звітністю та електронним обміном документами, а й створюють програмні можливості автоматизації обліку та управління, які представлені продуктом групи компаній Linkos - ISpro.

Наша компанія зробила подарунок вишу – модернізований клас з обладнанням та встановленою системою управління підприємством ISpro. Бо саме такою, технологічно забезпеченою, ми бачимо гідну освіту для майбутніх фінансистів та бухгалтерів!

Співпраця з Київським національним економічним університетом триває вже кілька років, в рамках якої фахівці Linkos Group беруть участь у підготовці фахівців фінансової та бухгалтерської сфери. А професори та знатоки методології вишу, в свою чергу, працюючи з нами пліч-о-пліч, надають для нас важливу інформацію щодо найнеобхідніших законів бухгалтерського обліку, які мають бути застосовані в програмах та системах.

Аудиторія майбутнього для сучасних студентів

Починаючи новий 2018-2019 навчальний рік, КНЕУ запровадив в систему освіти свого ВНЗ спеціальність діджитал-обліку, де майбутні бухгалтери будуть навчатися використовувати у роботі сучасні ІТ-рішення: програми для електронної звітності, електронний обмін документами, ERP-систему, рішення із автоматизації обліку, фінансів, кадрів.

Ми завжди виступаємо за розвиток молоді та навчальні ініціативи, тому Linkos Group підтримав новий курс у освіті майбутніх фахівців бухгалтерії та аудиту. Ми модернізували аудиторію КНЕУ, яку обладнали ноутбуками, високоякісним проектором, надали для безкоштовного користування програмне забезпечення із автоматизації.

Матеріально-технічна підтримка була вкрай важливою для вдалого старту нової групи, до якої вперше в Україні набрали юнаків та дівчат, які працюватимуть вже зовсім по-іншому.

Віримо в переломний момент, майже революційний, в сфері освіти. Вишам дуже потрібна допомога і підтримка для цифровізації бухгалтерських спеціальностей, в оснащенні аудиторій для ефективної освіти – ми з радістю зробили це і будемо робити надалі!