вгору

ЕДО Talks. Випуск 14. ПРРО Cashalot вже у вільному доступі

Гарна новина! ПРРО Cashalot вже з’явився у вільному доступі. Встигніть скористатися безкоштовною пропозицією вересня!

Усім користувачам, котрі залишили заявки на сайті, ми розіслали персональні листи із лінком на дистрибутив та інструкцію щодо роботи в нашій електронній касі. 

Скористатися пропозицією вересня може кожен охочий. Усе, що вам потрібно для цього  — КЕП, ПК і доступ до інтернету. З інструкцією користувача ви можете ознайомитися тут.

Цей випуск ЕДО talks присвячений виходу та знайомству з нашою інноваційною касою для реєстрації електронних чеків у ДПС.

Колись давно, ще в середині 90-х, в Україні для деяких категорій бізнесу стали обов'язковими РРО, такі собі коробочки, які називаються касовими апаратами. У ті часи ще були популярними CD-плеєри, пейджери, відеомагнітофони, бумбокси, факси.

Однак, за цей час технології зробили еволюційний стрибок вперед і в усіх цих пристроях більше немає потреби. Зараз, коли усе диджиталізується, довгі черги та паки паперів, щоб зареєструвати касові апарати, використання контрольних стрічок, паперові чеки та КОРО — сприймаються як привіт із минулого.

Саме тому, Linkos Group, розробник найпопулярнішої в Україні бухгалтерської програми M.E.Doc, запропонував українському бізнесу суперзручний програмний РРО — Cashalot, який суттєво оптимізує роботу касирів, дозволяє швидко організувати та зареєструвати необхідну кількість кас, автоматизує формування та надсилання звітів. Cashalot звільняє від поїздок до ДПС із реєстрацією РРО у декілька етапів. Один клік — і ваша каса під’єднана до Податкової.

 

Що ви отримуєте, обравши Cashalot?

  • Швидку реєстрацію та організацію будь-якої кількості кас
  • Миттєву реєстрацію чеків у ДПС
  • Інтеграцію з найрозповсюдженішими касовими системами
  • Імпорт довідників товарних номенклатур
  • Можливість працювати з необмеженою кількістю номенклатур товарів та послуг
  • Автоматичне відкриття та закриття зміни
  • 36 годин роботи офлайн за відсутності інтернету
  • Видачу е-чеків покупцю на e-mail або у смс
  • Формування Х- та Z-звітів у автоматичному режимі


Вам не потрібно щомісяця витрачати кошти на сервісну підтримку та еквайринг і супутні матеріали, формувати звіти вручну. Ціна на Cashalot значно нижча за апаратні засоби, а протягом вересня працювати у нашому ПРРО можна взагалі безкоштовно.

У Cashаlot реалізований зручний особистий кабінет з можливістю:

  • налаштувати керування ролями доступу;
  • адміністрування кас;
  • автоматичне оновлення;
  • реєстраційні дії з господарськими одиницями, касами та касирами.


Завдяки інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу розпочати роботу в електронній касі дуже просто. 

 

Відкриття зміни

На відміну від роботи з апаратним РРО підготовка до зміни не потребує від касира зайвих зусиль. Просто запустіть Cashаlot та авторизуйтесь у ньому за допомогою КЕП. Оберіть потрібну касу, натисніть “Відкрити зміну”, та, за необхідності, внесіть розмінну монету.  

Касу відкрито — можна приступати до обслуговування клієнтів.

 

Реєстрація чека в ДПС

Скориставшись сканером штрихкодів, занесіть всі потрібні товари до переліку. Якщо ж у вас немає сканера, скористайтесь зручним пошуком.

Коли всі товари додані і клієнт готовий до розрахунку, саме час сформувати та зареєструвати чек у Податковій.

Для цього оберіть потрібний варіант оплати та натисніть фіскалізувати чек. За мить, на екрані з'явиться повідомлення про вдалу реєстрацію, а чекові буде присвоєно фіскальний номер.

 

Передача чека покупцеві

У ПРРО Cashаlot доступні як звичний для всіх друк чека, так і можливість надіслати його на e-mail або у смс,  месенджер тощо. Тут вибір за вами та вашим клієнтом.

 

Формування та реєстрація Z-звіту

У кінці робочого дня касира потрібно подбати про закриття зміни та формування Z-звіту. У Cashаlot зробити це дуже легко. Закриваємо зміну, після чого програма автоматично сформує Z-звіт і відправить його на реєстрацію в ДПС.
Як ви бачите, працювати в Cashаlot швидко та зручно.



Cashalot — комплексне програмне рішення, що підходить кожному: від торговельних точок до великих виробників.

Окрім того, ПРРО — це ідеальна альтернатива для інтернет-платформ. Сьогодні інтернет-торгівля набула всеохопної популярності. Саме інтернет-майданчики — вебсайти, Instagram, Facebook, Youtube — є основними каналами збуту різноманітних товарів та послуг. Відповідно до закону інтернет-магазини на рівні з іншими суб’єктами господарювання під час продажу товарів і послуг зобов’язані використовувати РРО для здійснення розрахункових операцій. Для інтернет-магазинів програмний РРО — прекрасна можливість надати покупцеві електронний фіскальний чек. Про те, які види оплат вимагають від продавця застосовувати РРО — дізнавайтесь з нашого матеріалу.

Ми також передбачили можливість інтеграції з системами інтернет-оплат, наприклад, LiqPay, або ж з POS-терміналами, що дозволить оптимізувати роботу менеджера або касира та зробить максимально зручною систему оплати для ваших клієнтів.

Скористайтесь унікальною пропозицією і спробуйте, наскільки зручно та швидко реєструвати чеки у Cashalot. До 30 вересня включно у вас є чудова можливість отримати власний досвід роботи з програмним касовим апаратом безкоштовно! Інструкція користувача додається: