вгору

Компанія - розробник M.E.Doc створила найширший функціонал для Київводоканалу

M.E.Doc – перша в Україні система, що була створена для електронного обміну документами та вже впроваджується на українських підприємствах не один рік. Майже всі великі підприємства – лідери в своїх нішах запровадили електронний документообіг (далі – ЕДО), наразі черга за державним сектором, середнім та малим бізнесом.

M.E.Doc.Бізнес – рішення що допомагає обмінюватися усіма первинними документами з контрагентами. Перехід на систему  ЕДО дозволяє  підприємствам суттєво заощаджувати не тільки час, а й гроші та ресурси персоналу. Суттєво оптимізуються бізнес-процеси, а саме більш оперативно погоджуються документи, повністю виключається помилка людського фактору при складанні документів тощо. M.E.Doc та “Київводоканал” разом працювали над впровадженням ЕДО на підприємстві.

Розуміючи важливість місії роботи підприємства, яке забезпечує водопостачання та водовідведення в місті Києві, компанія-розробник M.E.Doc опрацювала наймасивніший функціонал для “Київводоканалу”:

  1. Розробка формування рахунків абонентам для подальшого їх відправлення в електронному вигляді, відповідно до Закону «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання»;
  2. Розробка формування актів прийому-передачі послуг;
  3. Розробка формування розшифровок послуг абонентам (юридичним особам) категорії «Бюджет».

Відправником е-документів є розрахунковий департамент “Київводоканалу”.

Підприємство вже на практиці користується перевагами електронного документообігу на базі програми M.E.Doc, який допомагає товариству заощадити гроші, робочий час і ресурси персоналу, оперативніше працювати з документами, майже повністю виключити помилки людського фактору при складанні документів. Це дозволило швидше та ефективніше контактувати зі своїми споживачами та контрагентами підприємству, що складається майже з 7000 тисяч працівників, з безліччю спецтехніки та об’єктів, а також яке забезпечує життєвонеобхідні процеси для киян.

Обираючи собі партнера для реалізації такого глобального проекту, керівництво підприємства “Київводоканал” зупинило вибір на програмі M.E.Doc, бо саме M.E.Doc вже багато років  працює з усіма державними установами та підтверджена контролюючими органами Державної фіскальної служби. Крім того, M.E.Doc має найбільше покриття та технічну підтримку в будь-якому регіоні України.  Партнерська мережа нараховує більше 650 партнерів по всій країні.

Команда M.E.Doc постійно вдосконалює рівень безпеки та функціонал програми, адаптує до потреб та задач користувача. Адже впроваджуючи нові найсучасніші технології кожне підприємство в країні досягатиме нового рівня розвитку. Найкращим прикладом таких перетворень та успішний досвід запровадження ЕДО на великих підприємствах – є робота з “Київводоканалом”.