вгору

Сплата ПДВ за ІІІ квартал 2022 р. особою-нерезидентом

П’ятниця 09.12.2022 р. – останній день сплати ПДВ за ІІІ квартал 2022 р. особою-нерезидентом, зареєстрованою як платник ПДВ відповідно до п. 208-1.2 розд. V Податкового кодексу України (далі – ПКУ).

До відома! Сума податкового зобов’язання, зазначена особою-нерезидентом, зареєстрованою як платник цього податку відповідно до п. 208-1.2 ПКУ, підлягає сплаті в іноземній валюті (євро або долар США) протягом 30 календарних днів, що настають за останнім днем граничного строку, передбаченого п. 208-1.8 ПКУ для подання спрощеної податкової декларації, на валютний рахунок, відкритий центральному органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів, в уповноваженому банку. Реквізити такого валютного рахунку розміщуються на спеціальному портальному рішенні для користувачів нерезидентів, які надають електронні послуги.

Про це повідомило Центральне міжрегіональне управління ДПС по роботі з ВПП.

Більш детально про граничні строки подання декларацій та сплату податків дізнайтесь з нашого Податкового календаря на грудень 2022 р. у Блозі бухгалтера, в Інформері програми M.E.Doc та на нашому Telegram-каналі.