вгору

Новий модуль “Звітність до НБУ для небанківських фінустанов” скоро — у М.E.Doc!

22.06.2020

Подати звіти напряму до Нацбанку швидко та зручно можна буде у новому модулі, який вже найближчим часом з’явиться у програмі.

 

Кому потрібен новий модуль?

 

Факторинговим, страховим та лізинговим компаніям, а також кредитним спілкам, ломбардам тощо. Усі ці небанківські фінансові установи (НФУ) з липня мають подавати звітність за II квартал 2020 року по-новому — до Національного банку України.  

Звітування буде здійснюватися виключно в електронному вигляді, відповідно до вимог, структури звітів та контролів, розроблених національним регулятором

 

Чим регламентована подача звітності небанківських фінустанов до НБУ?

 

Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення функцій із державного регулювання ринків фінансових послуг» від 12.09.2019 р. № 79-IX (так званим Законом про «спліт»), який набере чинності з 01.07.2020 р. Про підходи до регулювання НФУ – читайте у матеріалі.

 

Головні переваги модуля

 

Увесь комплект нової звітності до НБУ буде доступний у M.E.Doc. У нашій програмі ви зможете сформувати потрібні звіти, підписати їх КЕП та за лічені хвилини надіслати напряму до НБУ — без жодних вивантажень, конвертацій і завантажень xml-файлів до кабінету регулятора. Одним натиском кнопки! А усі ваші звіти будуть збережені у програмі.

 

Ми відстежуємо зміни, які вносить регулятор, тож вам не доведеться робити це самостійно. Програма оновить структури форматів xsd і контролі автоматично та своєчасно, відповідно до нововведень. 

Також у новому модулі реалізовано функціонал, завдяки якому програма підкаже вам, якщо дані були внесені неправильно.

 

Подбайте про зручне та своєчасне звітування в улюбленій програмі — придбайте ліцензію на новий модуль “Звітність до НБУ для небанківських установ” прямо зараз. 

 

Детальніше про рішення за посиланням

Звертайтесь до наших представників у регіонах, або ж телефонуйте:
(044) 206-72-15!