вгору

І знову оновлення плану-графіка перевірок!

 

На сайті ДФСУ розміщено чергове оновлення розділу І «Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб» та розділу ІІ «Документальні планові перевірки фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів» плану-графіка перевірок.

Цього разу податківці планують перевірити 5089 юросіб (із них по розділу І – 4895, по розділу ІІ – 193), це на 12 перевірок більше, ніж у попередньому оновленні.

Нагадаємо, що останнє оновлення розділів І та ІІ було 05.04.2019р., і на той момент, податківці планували перевірити 5077 підприємств (по розділу І – 4884, по розділу ІІ – 193).

Також зазначимо, що останні зміни у розділі ІІІ «Документальні планові перевірки фізичних осіб» та у розділі IV «Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб з питань правильності обчислення, повноти і своєчасності сплати податку на доходи фізичних осіб, військового збору та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» відбулися 15.04.2019р., про що ми писали у нашому матеріалі.

Більше інформації читайте у Блозі бухгалтера програми M.E.Doc та на веб-сервісі СОТА.