вгору

Проведіть карантин з користю: є час для самоосвіти

Карантин вніс свої корективи в роботу та відпочинок українців. Він триватиме до 3 квітня 2020 року. Термін може змінитись - все залежатиме від епідеміологічної ситуації в країні.

В цей період МОЗ рекомендує самоізолюватись та знаходитись вдома. У зв'язку з цим більшість організацій переводять працівників на віддалений режим роботи або відправляють працівників у відпустки.

Раніше ми надавали нашим користувачам рекомендації щодо віддаленої роботи в умовах карантину від M.E.Doc

У цьому матеріалі хочемо поділитись з Вами посиланнями на цікаві онлайн-заходи, які в період самоізоляції допоможуть Вам почуватися позитивно. Адже від настрою залежить і Ваше самопочуття, і самопочуття Ваших рідних!

Навчання бухгалтера

Під час карантину можна навчатися. Мова йде про онлайн-навчання, яких на просторі інтернету можна знайти на будь-який смак.

Пропонуємо Вам добірку корисних вебінарів для бухгалтерів, які можна переглянути не виходячи з дому.

Безкоштовні вебінари:

Новини і корисні матеріали читайте у Блозі бухгалтера, в розділі Інформер програми M.E.Doc. Також дивіться ВЛОГ від M.E.Doc з відео навчальних матеріалів.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал — M.E.Doc.Informer, щоб залишатися завжди на зв’язку з M.E.Doc.

Також наші читачі можуть з користю проводити своє дозвілля.

Дозвілля

Навчальні курси

  1. Coursera (https://ru.coursera.org) -  відкритий безоплатний доступ до 307.2020 р.  На цій платформі можна обрати як платні, так і безоплатні курси на різні рівні складності.
  2. 300 безоплатних онлайн курсів від провідних університетів світу англійською https://qz.com/…/here-are-300-free-ivy-league-university-c…/
  3. Рrometheus (безоплатні онлайн курси України і світу) - англійська мова, зокрема, ділова, підприємництво тощо.

Онлайн трансляції провідних театрів світу:

  • Віденська опера - з 15.03.2020 р. безкоштовно транслюватиме записи минулих вистав опери і балету щодня о 19.00 (за австрійським часом) через потокову платформу, які залишатимуться доступними протягом 24 год. Для цього лише потрібно залогінитись або зареєструватись як новий користувач на сайті.
  • Metropolitan opera - запускає онлайн трансляції з операми із архівів (початок трансляцій о 19.30 за нью-йоркським часом і будуть доступні протягом 20 год.)
  • Берлінська філармонія до 31.03.2020 р. за промокодом надає безоплатний доступ до усіх архівних концертів;
  • Баварська опера надає безоплатний доступ до своїх спектаклів;
  • Парижська опера буде безоплатно транслювати спектаклі на офіційному сайті та на платформі Culturebox (з 17.03.2020 р. кожен вечір о 19.30 за французським часом);
  • Національна оперета України розпочинає відеострімінг з 19.03.2020 р. о 19.00;
  • Театр ім. Івана Франка розпочинає онлайн показ вистав з архівних записів о 19.00. Посилання на трансляцію з'являтиметься на сторінці у фейсбук театру о 18:55.

Віртуальне відвідування провідних музеїв світу:

  1. Цифрова платформа Google Arts & Culture надає доступу к більш ніж 1200 колекціям світу.
  2. Британський музей;
  3. Лувр;
  4. Музей Ватикану (віртуальний тур по Сікстинській капелі);
  5. Музей Тісена-Борнеміси (виставка Рембрандта).

Хобі

Можливо Ви давно мріяли навчитись малювати? Зараз саме час це зробити за допомогою онлайн уроків. Наприклад, на  Enterclass. Тут уроки на будь-який рівень та смак. 

Це далеко не повний перелік того, чим можна й слід зайнятися на карантині. Проведіть власне дозвілля з користю та будьте здорові!