вгору

Заборона пасажирських перевезень та інші обмеження: КМУ прийняв рішення

За рішенням Уряду з 18 березня по 03 квітня 2020 р. заборонено:

·         на усій території нашої держави регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученні;

·    перевезення більше 10 пасажирів одночасно в трамваях, тролейбусах та автомобільному транспорті, в автобусах, які виконують регулярні пасажирські перевезення на міських маршрутах.

Також, з 18 березня 2020 р. до прийняття окремого рішення заборонено перевезення пасажирів залізничним транспортом в усіх видах внутрішніх сполучень (приміському, міському, регіональному та дальньому).

Крім того, з 17 березня по 3 квітня 2020 р. заборонено перевезення пасажирів метрополітеном в містах Києві, Харкові та Дніпрі.

З 17 березня 2020 р. в Україні заборонено проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, у яких бере участь понад 10 осіб. Дозволено лише заходи, необхідні для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

Тимчасово, з 17 березня 2020 р., припинено роботу закладів громадського харчування (ресторани, кафе), ТРЦ, інших закладів розважальної діяльності, фітнес-центрам, закладам культури. Дозволено надавати послуги з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлення за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту.

Про це йдеться на офіційному сайті КМУ.

Про запровадження карантину також читайте у Блозі бухгалтера та у розділі Інформер програми M.E.Doc, а також на нашому  Telegram-каналі.