вгору

IT-холдинг Linkos Group взяв участь у другому шоурумі українського програмного забезпечення Своє.IT 2024

17.06.2024

14 червня у Києві відбувся другий шоурум українського програмного забезпечення Своє.IT 2024. Учасники заходу мали можливість відкрити для себе українське ПЗ, протестувати необхідний софт, а також дізнатися як його впровадити. 
 

Існує чимало поширених міфів про українське ПЗ: буцімто в Україні немає аналогів російському софту, українське ПЗ недостатньо якісне. Своє.ІТ вдалося розвіяти ці міфи: учасники заходу почули рішення від 50 компаній-розробників та інтеграторів українського софту; провели нетворкінг із понад 2000 представниками приватного та державного сектору, які обирають український софт; почули корисні доповіді від компаній-учасників шоуруму; провели тест-драйв різних софтів. Організатором Своє.IT 2024 став GigaCloud.

Взяв участь у Своє.IT 2024 український IT-холдинг Linkos Grouр, який займається розробкою цифрових рішень для автоматизації бізнесу. 

Біля брендованого стенду представники Linkos Group розповіли всім охочим про:

  • як легко позбутися паперового та перейти на електронний документообіг з використанням програми M.E.Doc;
  • програму для реєстрації чеків у ДПС та автоматизації касової роботи — Cashalot;
  • головну ERP-систему в Україні, яка працює вже більше 20 років, — ISpro;
  • хмарний підпис CloudKey.

На додаток, комерційний директор Linkos Group Дмитро Борисов виступив на Своє.IT 2024 із доповіддю “Мистецтво створювати цифрові рішення”. 

Компанія Linkos Group понад 20 років співпрацює з бізнесом і державою, створюючи програмні продукти, які вже стали визнаними творами класичних IT- рішень для Українського бізнесу. Наші продукти несуть сенси, які завжди на часі — M.E.Doc, СОТА, Cashalot, FlyDoc, ISpro, ЦСК «Україна», — забезпечують український бізнес надійним електронним документообігом, допомагають легко подавати звітність, швидко отримувати кваліфіковані електронні підписи, проводити розрахункові операції з програмними РРО”, — почав свою доповідь Дмитро. 
 

Протягом виступу Дмитро Борисов зробив акценти на кожному із продуктів компанії Linkos Group. Таким чином, гості Своє.IT мали можливість дізнатися більше про програмне рішення для своєчасної звітності та миттєвого обміну електронними документами — M.E.Doc, програмне РРО для реєстрації електронних чеків у ДПС — Cashalot, першу на IT-ринку України систему автоматизації ISpro, а також про переваги електронного документообігу, кваліфікованого електронного підпису та  Е-ТТН — автоматизації документообігу при перевезеннях.

Створювати цифрові продукти для бізнесу - це без сумнівів мистецтво. Класичне мистецтво і цифровий світ досконало поєднуються спільними рисами і доводять, що можна створювати взірцеві продукти, які набувають визнання і стають класикою для бізнесу. M.E.Doc вже стала класикою — усталеним синонімом до стабільності та взірцевої якості, перевіреної роками. ПРРО Cashalot є яскравою палітрою для розрахункових операцій. Наше  ISpro — перша на IT ринку України система автоматизації, яка відкрила для підприємств різних галузей та бюджетних організацій можливості ефективно управляти ресурсами. ЕДО — гармонія і досконалість руху документів. Е-ТТН — поезія автоматизації документообігу при перевезеннях. А наш КНЕДП ЦСК “Україна” надасть вам безпечну перепустку до світу цифровізації”, — зауважив Дмитро протягом свого виступу. 
 

До слова, Своє.IT проводиться вже вдруге. Восени 2023 року шоурум українського програмного забезпечення було організовано вперше в Україні. Понад 1700 гостей протестували більше, ніж 30 програм від українських компаній-розробників. Однак цьогоріч у фокусі були не тільки програми для бухобліку, CRM, ERP та документообігу, а й нішеве ПЗ для різних сфер бізнесу — агро, HoReCa, медицини, логістики тощо. На додаток, гості мали можливість протестувати українські програми в одному місці, а також отримати консультації від експертів та поставити свої запитання.