вгору

M.E.Doc — GOLD-партнер компанії Microsoft

26.02.2020

M.E.Doc вкотре отримав статус сертифікованого GOLD-партнера компанії Microsoft. Золоте партнерство є одним із найвищих показників надання компанією якісних рішень для бізнесу, а також засвідчує високу компетенцію працівників.

 

Протягом багатьох років наша програма M.E.Doc залишається лідером з автоматизації документообігу для державних та комерційних підприємств, які прагнуть пришвидшити бізнес-процеси та підвищити ефективність бізнесу завдяки впровадженню інновацій.

 

Для розвитку свого продукту ми залучаємо новітні технології та співпрацюємо з українськими та світовими лідерами IT-індустрії. Партнерство з Microsoft для нас є дуже важливим, адже саме завдяки цій співпраці ми створюємо нові можливості для українських компаній які обрали для себе ЕДО — екологічну, швидку та економну комунікацію зі своїми контрагентами.  

 

Зокрема, колаборація M.E.Doc та Microsoft розширює спектр можливостей, які відкриваються для наших користувачів ЕДО з хмарною платформою для зберігання даних — Microsoft Azure. 

 

Детальніше про нашу співпрацю дивіться в інтерв’ю з офіційним представником компанії Microsoft на каналі ЕДО talks.