вгору

M.E.Doc. запроваджує модуль «Інтеграція»

27.06.2018

M.E.Doc. запроваджує модуль «Інтеграція» та започатковує офіційну підтримку інтеграції даних з Вашої облікової системи у програму M.E.Doc .

Для цього ми започаткували розділ «Інтеграція» з допомогою якого ви зможете легко обмінюватись первинними документами, регламентованою звітністю та розрахунками безпосередньо з вашої облікової системи до M.E.Doc . Офіційна підтримка від розробника модуля «Інтеграція» забезпечує правильну передачу даних між відомими обліковими системами. Крім того, до модулю «Інтеграція» входить сама популярна «Медова стиковка», яку ми також будемо супроводжувати.

У розділі ви зможете знайти актуальні стиковки , познайомитися з ними, а також у разі необхідності замовити свою власну інтеграцію з іншою обліковою системою.

За умови офіційної підтримки ми беремо на себе зобов’язання забезпечити безперервний та миттєвий обмін усіма даними.  

Якщо ви використовували API – інтерфейс взаємодії з M.E.Doc  з іншими виробниками програмного забезпечення, таких як: 1С , IS PRO, SAP або власного виробництва, ви і надалі зможете їх використовувати на умовах підключення API.

Ми постійно працюємо над удосконаленням нашого продукту, та прагнемо створювати більше можливостей для ефективної роботи.