вгору

M.E.Doc.Informer — швидкий та корисний контент для бухгалтерів у Telegram

16.11.2023

M.E.Doc.Informer у Telegram — до ваших послуг. Ваш надійний помічник бухгалтера, який швидко повідомляє про всі актуальні зміни законодавства, фахово та докладно розтлумачить їх і своєчасно нагадає про важливе.

Наші бухгалтери-аналітики, які працюють над інформаційним наповненням телеграм-каналу, завжди допоможуть вам зорієнтуватися у всіх нововведеннях, оберуть найголовніші та найбільш значущі, проаналізують та викладуть доступною мовою.

На вас чекають:

  • Актуальні новини зі світу бухгалтерії та зміни законодавства
  • Детальні огляди важливих тем для кожного підприємця та бухгалтера
  • Оперативні повідомлення щодо будь-яких змін у роботі програми
  • Свіжі оновлення від M.E.Doc
  • Море корисного контенту від експертів ЕДО у зручному відеоформаті
  • Відповіді консультантів технічної підтримки в реальному часі

телеграм медок

Всі ці новини доступні для вас у нашому телеграм-каналі M.E.Doc. Informer, а найголовніше, що про усе ви можете дізнатися миттєво, достатньо просто зазирнути у свій месенджер.

А якщо вам потрібна підтримка фахівця або маєте запитання — ви можете звʼязатися безпосередньо у телеграм-каналі із нашими спеціалістами, які вам радо допоможуть.

Не витрачайте час на пошуки актуальної інформації, адже ми вже зробили все, щоб вам було зрозуміло і зручно дізнаватись про усі важливі новини для вашого бізнесу. 

Де б ви не були, M.E.Doc.Informer подбає, щоб ви були в курсі всього найнеобхіднішого для бухгалтера.

Тримайте руку на пульсі змін, підписуйтеся на наш канал у Telegram і будьте поінформовані своєчасно разом із M.E.Doc.Informer. Підписуйтесь просто зараз і отримуйте необхідну щоденну підтримку для вашого бізнесу.

Перейти в Telegram