вгору

Розробники M.E.Doc взяли участь в Міжнародному форумі із кібербезпеки

19.06.2018

Розробники M.E.Doc взяли участь в Міжнародному форумі із кібербезпеки

Сьогодні наші спеціалісти, які розробляють M.E.Doc та працюють над його безпекою, беруть участь в міжнародному форумі «КІБЕРБЕЗПЕКА - ЗАХИСТИ СВІЙ БІЗНЕС».

Організатором форуму виступили такі вагомі структури у сфері бізнесу та захисту інформації: Торгово-промислова Палата України, Комітет з електронних комунікацій, Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України за підтримки державних інститутів вищого рівня.

На міжнародному форумі із кібербезпеки зібралися представники бізнесу, громадських та державних організацій – всі ті, кому небайдужа практика інформаційної безпеки. Обговорювали актуальні питання партнерства бізнесу і держави. Активну участь в обміні досвідом щодо технологій, законодавства та рішень із забезпечення безпеки взяли й представники компанії-розробника програми M.E.Doc.

M.E.Doc, як бізнес-структура, вже здійснила кроки по зміцненню безпеки програмного комплексу: отримано експертний висновок Держспецз’язку про рівень гарантій Г-3, впровадженні засоби захисту від компанії CISCO, засоби моніторингу інцидентів інформаційної безпеки від IBM, SIEM-систему та багато іншого (про що детально в наступних наших матеріалах).

Дякуємо організаторам та учасникам заходу за продуктивний діалог з представниками влади, держорганами, які займаються питаннями кібербезпеки та захистом бізнесу від таких загроз! Багато зроблено на рівні держави та відповідних структур, які стали щитом від атак кіберзлочинців. Впевнені, при такому щирому діалозі як сьогодні, буде зроблено ще більше продуктивних кроків.

Наразі Україна стоїть на шляху створення Національної екосистеми кібербезпеки і наша компанія, як розробник найпопулярнішої програми для бухгалтерів M.E.Doc, підтримує всі вектори побудови цифрової безпеки в країні.