вгору

Кого перевірятимуть органи держнагляду у 2021 році?

ДРСУ на своєму сайті розміщено інформацію щодо початку кампанії з планування заходів державного нагляду (контролю) на 2021 рік.

Так, з метою здійснення інформаційного забезпечення діяльності органів державного нагляду (контролю), ДРСУ підготувала рекомендації, дотримання яких органами державного нагляду (контролю) має забезпечити ефективне проходження етапу планування заходів державного нагляду (контролю) на 2021 рік.

До 15 жовтня 2020 року органи держнагляду (контролю) мають визначити перелік СГ, які підлягають плановим заходам державного нагляду (контролю) у 2021 році, та забезпечити внесення відомостей про таких суб’єктів господарювання до Інспекційного порталу.

Внесення вказаних відомостей можливе тільки тими органами державного нагляду (контролю), посадові особи яких отримали доступ до Інспекційного порталу.

До 1 листопада 2020 року органи держнагляду (контролю), за потреби, зможуть внести зміни до сформованого проєкту плану здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) щодо узгоджених між собою інших дат початку та строків здійснення комплексних планових заходів державного нагляду (контролю).

Докладніше ознайомитись з рекомендаціями можна на сайті.

Зазначимо, що до даних планів перевірок не відносяться плани перевірок, що здійснюють органи ДПС. План-графік перевірок на 2021 рік ДПС повинна оприлюднити до 25 грудня 2020 року.

Більше новин читайте у Блозі бухгалтера, в Інформері програми M.E.Doc, а також на нашому Telegram-каналі.