вгору

З 03.03.2021 діятиме червоний рівень епідемічної небезпеки вже в трьох областях

Звертаємо увагу наших читачів, що з 00 години 00 хвилин 3 березня 2021 р. на території Житомирської області діятиме червоний рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 1 березня.

Відповідно до постанови Кабміну від 17.02.2021 р. № 104 будуть застосовані обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для зазначеного рівня епідемічної небезпеки.

Крім того, червоний рівень епідемічної небезпеки також діє:

Про це повідомлено на Урядовому порталі.

Нагадаємо, що на території регіонів, на яких установлений “червоний” рівень епідемічної небезпеки, додатково до обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених для жовтої та помаранчевої зони, забороняється, зокрема:

  • приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо), крім здійсненням адресної доставки, замовлень на винос, і закладів громадського харчування в аеропортах;
  • приймання відвідувачів у торговельно-розважальних центрах та в інших закладах розважальної діяльності;
  • приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення. Обмеження не стосуються торгівлі продуктами харчування, пальним, лікарськими засобами, виробами медичного призначення, засобами гігієни, діяльності з надання фінансових послуг, ремонту тощо;
  • приймання відвідувачів у спортивних залах, фітнес-центрах, басейнах, крім спортсменів;
  • проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів, крім офіційних спортивних заходів;
  • діяльність непродовольчих ринків;
  • відвідування закладів освіти незалежно від форми власності її здобувачами, крім здобувачів закладів дошкільної освіти, спеціальних закладів освіти та учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти.

Про адаптивний карантин, який діє з 24.02.2021 року, читайте у Блозі бухгалтера, в Інформері програми M.E.Doc, а також на нашому Telegram-каналі.