вгору

З 1 листопада Київ у «червоній» зоні

З 1 листопада 2021 року в Києві встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки. Відповідне рішення було прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це зазначено на сайті КМУ.

В столиці застосовуватимуться обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для даного рівня епідемічної небезпеки.

Перелік додаткових обмежень, які почнуть діяти з 01.11.2021 р., затверджено протоколом № 68 Постійної комісії з питань ТЕБ та НС КМДА.

Які саме будуть діяти обмеження, дивіться в інфографіці.

карантин, обмеження, красна зона, МЕДОК

Контроль за дотриманням обмежувальних заходів, встановлених у столиці, мають забезпечити районні в місті Києві державні адміністрації, Департамент муніципальної безпеки КМДА, Головне управління Держпродспоживслужби в місті Києві, Державна установа «Київський міський центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України», Головне управління Національної поліції України в місті Києві, Управління Патрульної поліції в м. Києві Департаменту Патрульної поліції Національної поліції України, КП «Муніципальна охорона», КП «Київпастранс».

Штраф за проїзд без наявності сертифікату або ПЛР-тесту становитиме від 17 до 34 тисяч грн, згідно з Кодексом про адміністративні правопорушення. Конкретний розмір визначатиме суд.

Більше новин читайте у Блозі бухгалтера, в Інформері програми M.E.Doc, а також на нашому Telegram-каналі.