вгору

M.E.Doc — підсумки року 2022

30.12.2022

медок підсумки 2022

2022 рік видався для всіх максимально нелегким та водночас трансформуючим. За цей рік ми не тільки стали сильнішими, а й навчилися робити неможливі речі за найважчих обставин. Команда M.E.Doc за цей рік, попри всі труднощі, змогла реалізувати багато новинок та корисних змін у програмі і не тільки. Пропонуємо разом підбити підсумки 2022 року та згадати тільки найприємніше з року, що минає. 

ПТАХ — роумінг-платформа для проєкту е-ТТН

Linkos Group із роумінг-платформою ПТАХ долучилась до реалізації проєкту електронної е-ТТН та забезпеченні максимально комфортної роботи для наших клієнтів. Так, платформа ПТАХ як потужний інструмент для ЕДО стала провайдером для роботи з е-ТТН.

Відповідно, всі системи електронного документообігу (СЕД), які є в портфелі розробки Linkos Group (М.E.Doc, СОТА, FlyDoc) та які обмінюються документами в межах ЕДО через платформу ПТАХ, зможуть працювати з е-ТТН.

е-ТТН — це той проєкт, що дасть змогу максимально спростити процес обміну ТТН між усіма учасниками операцій. А поки проєкт е-ТТН перебуває у процесі розробки, нагадуємо, що M.E.Doc є сертифікованим СЕД ЕДО, і в програмі М.E.Doc реалізовано багатосторонній обмін електронними документами, зокрема, ТТН.

Більше інформації про проєкт е-ТТН, його особливості та переваги реалізації — дізнавайтесь у матеріалі: Проєкт е-ТТН: мета створення та користь для українського бізнесу

Візування документів у M.E.Doc

У M.E.Doc у 2022 році також з’явився новий функціонал – візування документів відповідальними особами перед накладанням на них підписів та відправки їх контрагентам.

Новий функціонал є корисним тоді, коли є необхідність погодження документів відповідальними особами при внутрішньому електронному документообігу на підприємстві.

Детальну інструкцію рекомендуємо переглянути тут

З M.E.Doc подавати фінзвітність до банків легко

Завдяки співпраці M.E.Doc з найбільшими українськими банками, зокрема, «ПриватБанк» та «Райффайзен», ми створили можливість простішого та більш оперативного процесу подання фінансової звітності та інших електронних документів для обслуговування клієнтських рахунків і кредитів.  Якщо раніше процес подання та обробки фінансової звітності тривав понад 3-5 днів, то тепер користувачі M.E.Doc можуть зробити це за лічені хвилини. 

Для клієнтів M.E.Doc створені всі умови, щоб миттєво передавати фінансову звітність та інші документи через програму. Передана звітність одразу автоматично завантажується у банківську систему для здійснення необхідних розрахунків фінансових показників. Така швидкість процесу подання звітності до банку сприяє більш оперативній обробці та прийняттю рішень для кожного клієнта.

Детальніше читайте у нашому попередньому матеріалі: M.E.Doc допомагає легко та оперативно подавати фінзвітність до банків

Чат у програмі та телеграм-бот для постійного зв’язку 

У цей непевний час, через постійні відключення світла, ми на жаль не завжди можемо забезпечити роботу телефонних ліній. Однак ми потурбували про альтернативні канали зв'язку, за допомогою яких кожен клієнт M.E.Doc. завжди може отримати відповіді на свої запитання.

Так, ми створили зручний чат для зв’язку з нашою технічною підтримкою безпосередньо у програмі M.E.Doc.  

Там просто при вході чат можна переглянути найпоширеніші запитання/відповіді і, можливо, вирішити своє питання відразу. Перелік гарячих запитань з готовими відповідями оновлюється щодня відповідно до актуальності. 

Якщо відповіді не знайшлось, тоді можна написати своє запитання нашому фахівцю у режимі онлайн та швидко отримати консультацію.

Другий спосіб зв’язку з нами — чат-бот у Telegram. Там ви також можете описати проблему, а наші фахівці допоможуть оперативно її вирішити. 

Третій спосіб — для користувачів фейсбуку є змога писати нам повідомлення безпосередньо у месенджер Facebook

Якщо ж ви перебуваєте у будь-якому регіоні України, ви завжди можете зв’язатися з дилером M.E.Doc у вашому місті.

Новий функціонал ЕДО від M.E.Doc

За 2022 рік нам вдалося виконати чимало доопрацювань для функціоналу ЕДО. Так, ми реалізували можливість відправки електронних документів на візування з використанням посилання. Також, підписувати документи зі смартфона стало ще простіше, завдяки КЕП, що зберігається у хмарному сховищі CloudKey від КНЕДП “ЦСК “Україна”.

  1. Доопрацьовано показ реєстру документів, а статус документа та всі зміни до нього можна переглядати ще простіше та швидше. 
  2. Реалізовано можливість збереження історії ярликів та приміток під час експорту потрібних документів, що допомагає переглядати внесені примітки до будь-якого документа. 
  3. Створено можливість одночасного переміщення до архіву великої  кількості документів. Всього кілька кліків і всі обрані документи вже в  архіві. 
  4. Відкоригували також Графічне зображення підписів та печаток під час накладання КЕП, як з боку відправника, так і з боку отримувача.
  5. Доопрацювали можливість легкого та швидкого «Анулювання електронного документа». 
  6. Доопрацювали та розширили функцію «Автоматичної обробки документів», що допомагає налаштувати автоматичну відправку документів своїм контрагентам за наявності зареєстрованих Податкових накладних.
  7. Реалізували можливість автоматичного заповнення налаштувань електронної пошти для прийому і відправки повідомлень у програмі M.E.Doc у разі використання хостингу Exchange online або Office 365.

Детальніше про кожну із функцій ви можете прочитати у матеріалі: Новий функціонал ЕДО від M.E.Doc у 2022 році

10 тис. підписників на YouTube-каналі M.E.Doc

Одним із наших приємних досягнень року є наші підписники на нашому YouTube-каналі M.E.Doc. Так у цьому році ми вже маємо понад 10 тис. підписників, які регулярно дивляться відео від наших експертів. 

Там ми регулярно публікуємо дійсно класний і корисний контент для користувачів програми M.E.Doc і не тільки. Зокрема там можна знайти: 

  • Тільки потрібна інформація для користувачів M.E.Doc
  • Все про хмарний е-підпис
  • Актуальні новини зі світу ПРРО 
  • Важлива інфа про всі наші програмні продукти

Тож, якщо ви ще не підписані на наш YouTube-канал M.E.Doc, тоді дуже рекомендуємо це зробити вже зараз, щоб у наступному році отримувати максимум корисного контенту для своєї діяльності. Підписатися тут

#медокдопомагає 

2022 рік показав українцям всю нашу силу та міць. Ми зрозуміли, що тільки спільними зусиллями, ми можемо перемогти ворога та вибороти спокійне життя у своїй країні. Тому, ми, як і кожен свідомий громадянин та український бізнес, активно допомагали та продовжуємо це робити. 

Так, в перші дні війни ми відразу переказали 27 млн гривень на допомогу нашим Збройним силам України. Наш новий офіс у місті Києві ми відкрили як укриття для усіх жителів найближчих районів столиці і запрошували всіх приходити до нашого надійного сховища під час тривог. 

Усім своїм клієнтам ми надали змогу до 1 квітня продовжувати дію ліцензії на програму M.E.Doc та сертифікатів КЕП абсолютно безоплатно. Ми розуміли, що в цей нелегкий час потрібно продовжувати працювати і допомагати триматися українських підприємцям. 

Потім ми створили власні колекційні марки допомоги, кошти з продажу яких повністю перераховували на ЗСУ. Далі ми продовжили надсилати допомогу у конкретні підрозділи, що воюють на фронті і потребують максимальної допомоги. Так, завдяки зусиллям наших Олесі Линник та Святослава Крижевича, нам вдалося відправити наприкінці осені та на початку зими на передову п’ять автівок для наших бійців та 15 кулеметних станків. 

А наш цьогорічний Миколайчик передав 300 новорічних подарунків для діток до благодійного фонду у Житомирі «Штаб сердець. Звісно на цьому не зупиняємось і продовжуємо робити все можливе, щоб прискорити перемогу України над ворогом. 

Тож, йдемо в новий 2023 рік із впевненістю у перемозі України, невпинним натхненням працювати і створювати ще більше новинок для комфортної роботи українського бізнесу. Далі більше…