вгору

Нове рішення для проєкту е-ТТН — «СОТА API Е-ТТН»

04.05.2023

Дата реалізація проєкту е-ТТН з кожним днем все ближче. Так, впровадження електронних товарно-транспортних накладних заплановане на 1 серпня 2023 року. Тому, щоб це не стало несподіванкою — ми готуємось заздалегідь і вже реалізували нове рішення — API для е-ТТН, — а ви можете приєднатися до тестування вже сьогодні.

Рішення API для е-ТТН надає користувачам: 

  • зрозумілий формат для створення е-ТТН;
  • підписання документів за допомогою хмарного підпису CloudKey;
  • довготривале зберігання документів з підписом у форматі CADES-X-Long;
  • простий формат для швидкої інтеграції тощо.

Рішення «СОТА API Е-ТТН» — це легкий спосіб інтегрувати е-ТТН з зовнішніми системами задля виконання повного документообігу документами з ЦБД ІТС е-ТТН.

Вже зараз можна спробувати API в дії, щоб самостійно переконайтесь у його перевагах, приєднавшись до тестування е-ТТН.

Ми також маємо додаткову мотивацію для клієнтів, щоб спробувати е-ТТН якомога скоріше — у період тестування усі консультації з впровадження та інтеграції надаються безоплатно. 

Це означає, що ще до початку впровадження е-ТТН, ваш бізнес буде повністю готовий, а всі процеси цілковито налаштовані. Так, спокій і безтурботна робота з е-ТТН вам гарантовані. 

Слідкуйте за нашим повідомленнями, щоб завжди бути в курсі всіх важливих і потрібних новин для вашого бізнесу про проєкт е-ТТН в Україні.

Також рекомендуємо до прочитання наші попередні матеріали, у яких ви зможете дізнатися багато корисної інформації щодо впровадження е-ТТН:

Працюємо та постійно забезпечуємо український бізнес найзручнішими сервісами для легкої роботи.