вгору

Карантин продовжується до 22 червня, але з пом’якшенням

З 22.05.2020 р. в усіх областях України запроваджується адаптивний каратин. Водночас, карантин продовжується до 22 червня. Відповідну постанову сьогодні прийнято Урядом.

Це дасть змогу регіональним комісіям з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій посилювати протиепідемічні обмеження на місцях у разі виявлення спалахів захворювання. Або послаблювати їх, якщо це не суперечить встановленим обмеженням на загальнонаціональному рівні, а епідемічна ситуація  буде відповідати трьом визначеним критеріям.

Міський (крім метрополітену), приміський та внутрішньообласний транспорт планують запустити з 22 травня, а метро – з 25 травня 2020 р. (рис. 1)

Рис.1

Офіційна постанова буде доопрацьована та опублікована завтра. Про це зазначив Прем’єр-міністр України  Д. Шмигаль на своєму Телеграм-каналі.Тож, дочекаємось її появи.

Про послаблення карантинних обмежень  з 11.05.2020 р. та про деякі послаблення з 16.05.2020 р., затверджені тимчасові рекомендації щодо роботи бізнесу на карантині дізнайтесь з Блогу бухгалтера, Інформеру програми M.E.Doc, а також на нашому Telegram-каналі.