вгору

Увага! Великих платників податків закріпили за міжрегіональними управліннями ДПС

З 1 січня 2021 року ДПС України розпочинає свою роботу як єдина юридична особа. У рамках проведеної інституційної реформи змінено формат роботи з великими платниками податків. Утворено п’ять міжрегіональних управлінь ДПС по роботі з великими платниками податків: центральне, східне, західне, південне, північне (далі – МУ ВПП).

Усіх великих платників, які були включені до Реєстру великих платників податків на 2021 рік, закріплено за зазначеними міжрегіональними управліннями ДПС по роботі з великими платниками податків.

Так, за центральним МУ ВПП закріплено 651 платника, східним МУ ВПП – 287, західним МУ ВПП – 150, південним МУ ВПП – 148, північним МУ ВПП – 135 платників.

Загалом до Реєстру великих платників податків на 2021 рік включено 1371 платника. З них 1097 – знаходяться на обліку в підрозділах Офісу ВПП, 274 – в регіональних управліннях ДПС.

Великих платників податків повідомлено про закріплення за міжрегіональними управліннями ДПС по роботі з великими платниками податків, зокрема, через офіційну електронну пошту юридичної особи.

Довідково:

Перелік територіальних органів ДПС, що утворюються як відокремлені підрозділи ДПС, затверджено відповідно до постанови КМУ від 30.09.2020 р. № 893 «Деякі питання територіальних органів Державної податкової служби», наказу ДПС від 30.09.2020 р. № 529 «Про утворення територіальних органів Державної податкової служби».

Про це інформує ДПС.

Про те, що ДПС та Держмитслужба функціонуватимуть в форматі двох єдиних юросіб, та про оновлений Реєстр ВПП на 2021 рік, читайте у Блозі бухгалтера, в Інформері програми M.E.Doc, а також на нашому Telegram-каналі.