вгору

Які обмеження передбачені при поданні Таблиці даних?

Нагадуємо нашим читачам, що подання Таблиці даних платника ПДВ передбачено Порядком зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, затвердженого постановою Кабміну від 11.12.2019 року № 1165 (далі – Порядок).

Пунктом 23 Порядку передбачено, що Таблиця подається платником податку в електронній формі засобами електронного зв’язку з урахуванням вимог Законів України «Про електронні довірчі послуги», «Про електронні документи та електронний документообіг» та Порядку обміну електронними документами з контролюючими органами, затвердженого наказом Мінфіну від 06.06.2017 р. № 557.

В електронній формі «Таблиця даних платника ПДВ» передбачено обмеження у 99 рядків, але обмежень щодо кількості Таблиць, які платник може подати до ДПС в одному періоді не має.

Роз’яснення розміщено на сайті ГУ ДПС у Київській області.

Зауважимо, що Таблиця даних платника податку (ідентифікатор форми – J/F1312303) подається з поясненням (ідентифікатор форми – J/F1360102), в якому зазначається вид діяльності, з посиланням на податкову та іншу звітність платника податку.

Як заповнити Таблицю та пояснення до неї у програмі M.E.Doc дивіться у наших матеріалах у Блозі бухгалтера, в Інформері програми M.E.Doc, а також на нашому Telegram-каналі: